Huvudpartners

Vi tror på att arbeta aktivt med våra samarbetspartners för att skapa mervärde och affärsnytta för båda parter. Grönklittsgruppen kan erbjuda helhetslösningar för annonsering och exponering på samtliga av våra anläggningar. Tillsammans tar vi fram lösningar som passar just ditt företag.

 

För ytterligare information, är ni välkomna att kontakta Mari Tara, e-post: mari.tara@gronklittsgruppen.se

XL-Bygg

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kollegor i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke.

XL-BYGGs anledning till varför de valt oss som samarbetspartner:

"XL-BYGGs samarbete med Grönklittsgruppen är positivt och naturligt då vi delar Grönklittsgruppens passion för aktiv fritid samt att flera av våra anläggningar sedan länge har en god relation med de olika anläggningarna inom Grönklittsgruppen."

Dalarnas Försäkringsbolag

Som bank och försäkringsbolag tar Dalarnas Försäkringsbolag hand om hela ekonomin för privatpersoner och företag i Dalarna. Med personlig service på sju kontor i länet ger de trygghet och goda råd till deras kunder.

Dalarnas Försäkringsbolags anledning till varför de valt oss som samarbetspartner:

"Vi berättar gärna för dalfolket att vi försäkrar Grönklittsgruppens anläggningar i dalarna."

PacsOn Norrpartner

PacsOn Norrpartner en totalleverantör på förbrukningsmaterial & emballage med regional förankring & personliga kontakter. Deras framgång bygger mycket på att de tillsammans med sina kunder skapar unika upplägg när det gäller produkter & tjänster. De är dessutom Miljöcertifierad enligt ISO 14001 samt kvalitetscertifierad enligt ISO 9001.

PacsOn Norrpartners anledning till varför de valt oss som samarbetspartner:

"Grönklittsgruppen är ett företag som andas optimism och servicekänsla samt att man hela tiden strävar framåt och detta gör att vi inom PacsOn gruppen ingått samarbetspartnerskap med Grönklittgruppen."

Craft

Craft är ett svenskt varumärke som utvecklar, designar och tillverkar kläder för konditionssporter där funktion och komfort är avgörande för ett bra resultat. Genom ett nära samarbete med elitidrottare över hela världen erbjuder Craft tränings- och tävlingskläder i högsta klass.

Crafts anledning till varför de valt oss som samarbetspartner:

"Grönklittsgruppen står för en sund och aktiv livsstil vilket stämmer väl överens med vårt mål att leverera funktionella kläder och produkter för ett brett utbud av utomhusaktiviteter året runt."

Elon

"Välkommen hem till ELON"

Elon är en butikskedja för produkter och tjänster till hemmet med 274 butiker fördelade över hela landet.

Canon Business Center

Vi på Canon Business Center Falun hjälper dig gärna att effektivisera arbetet med hjälp av Canons breda sortiment av dokument- och utskriftslösningar. På Canon Business Center hittar du produkter och lösningar för din verksamhet – komplett med rådgivning och hjälp med implementering.

Varför vi samarbetar med Grönklittsgruppen: ”Samarbete med Grönklittsgruppen är en självklarhet för oss, framför allt då vi båda har en stor verksamhet i Orsa. Att vi även delar samma passion för hållbarhetsfrågor och jobbar hårt för att minska miljöpåverkan är väldigt viktigt för oss.”