Till startidan  

Varumärken

 

Grönklittsgruppen har flertalet anläggningar inom tre huvudsakliga verksamhetsområden: camping, skidåkning och temaparker. Den gemensamma nämnaren för dessa är inte bara barnfamiljerna som huvudsakliga målgrupp utan även aktiviteter som grund i besöksupplevelsen.

Orsa Grönklitt och Tänndalen är koncernens två alpina skidanläggningar. I och med sin skilda geografiska placeering har de också lite olika fokus i sin verksamhet och sina olika målgrupper. Gemesamt för dem är bland annat längdprodukten där även Mora Parken har en tydlig roll som en del av den officiella Vasaloppsarenan.

Temaparkerna är Orsa Rovdjurspark och Sagolandet Tomteland som ligger i Orsa Grönklitt respektive Gesunda utanför Mora. Orsa Rovdjurspark har ett tydligt utbildande fokus i och med de utrotningshotade arterna och parkens tydliga bevarandearbete. Bland annat är Stiftelsen Rovdjurscentrum en del av parken och ligger i den stora entrébyggnaden. Sagolandet Tomteland har verksamhet under vintern och sommaren. Där bjuds besökarna på en upplevelse utöver det vanliga med teater och aktiviteter.

Slutligen har vi koncernens nylanserade Svenska Campingpärlor, en kedja med nio olika anläggningar som tillsammans bildar en stor familj under ett samlat varumärke. Stort fokus på campingar, men också på resorter och vattenland från norr till söder.

GGAB_17_VM.png

Kontakt

Växel: 0772 - 280 100

För allmänna förfrågningar:
info@gronklittsgruppen.se

 

Kontakt

Telefon: 0772 - 280 100
E-post: info@gronklittsgruppen.se
Besöksadress: Timmervägen 1
794 32 Orsa