28I3089 Stor 90730

Skidåkning/Outdoor

Våra anläggningar erbjuder både vinter- och sommaräventyr på lagom avstånd för hela familjen. Om vintern finns här dessutom förutom alpinskidåkning – ett omfattande erbjudande för längdskidåkning. Under sommaren är det i första hand cykling som lockar för många, men även spår för rullskidsåkning och andra utomhusaktiviteter finns att välja bland.

Läs mer om vad de olika anläggningarna erbjuder här nedan.

28I5482

Orsa Grönklitt

Knappa 33 mil ifrån Stockholm ligger första touchen av fjällen: Orsa Grönklitt, vår sydligaste anläggning. Här erbjuder vi en aktiv semester året om. Om vintern kan hela familjen njuta av en härlig vintersemester med utförsåkning samt prima längdskidspår. Sommaren lovar ett stort utbud av outdoor som cykling, hinderbana, bassäng och kanot. Orsa Grönklitt har även ett starkt band med Orsa Rovdjurspark, som ligger på samma område. Båda anläggningarna har öppet året runt.

28I9272 Stor 321814 1 210204

Tänndalen

Tänndalen ligger uppe i Funäsfjällen och är Grönklittsgruppens största anläggning till ytan. Ski Lodge Tänndalen är ett modernt boende som invigdes 2012 och lägenheter som ligger nära backarna är det som utgör boende för gäster. Med 53 nedfarter och 300 km längdskidspår bjuder den vintertid upp till härlig åkning för allt från nybörjare till professionella åkare. På sommaren är det fjällturism med vandringar och exklusiva fiskeäventyr som står för de primära aktiviteterna.